До всички

Важно съобщение!

By Knauf Insulation on June 30, 2022
АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Бихме искали да Ви информираме за напредъка, който постигаме след кибератаката, извършена в края на юни. Продължаваме да работим упорито за възстановяване на оперативните процедури и сме на път да постигнем това. На този етап Knauf Group напредва във възстановяването. Много от нашите онлайн системи и електронна поща отново функционират нормално, като в момента някои райони набират вече скорост на работа.

Извиняваме се за всички неудобства или забавяния в процесите на доставка, които все още могат да възникнат, но бъдете сигурни, че работим неуморно за разрешаване на последните проблеми.

Ще Ви информираме веднага щом всички оперативни процедури се върнат към нормалното си функциониране или разполагаме с нова информация от значение за Вас.

Благодарим Ви за разбирането и доверието.

Съобщение от 29 юни 2022 г.

За съжаление софтуерните системи на Група Кнауф (Knauf Group) станаха обект на кибератака в нощта срещу 29 Юни.

Нашата киберзащита реагира незабавно, а глобалният ни ИТ екип успя да изолира инцидента. За да се защитим, взехме решение да спрем всички електронни системи, докато тече разследването.

В момента работим усилено, за да минимизираме ефекта върху нашите клиенти и партньори, както и да възстановим работата на системите. Предварително се извиняваме за възможните неудобства или забавяния в доставките, които могат да произтекат от тази атака.

Благодарим Ви за разбирането и доверието. Уверяваме Ви, че ще бъдете незабавно информирани, когато се върнем към обичайния режим на работа.