Удължен срок на кампанията на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън за фасадна изолация

By Knauf Insulation on May 19, 2020

Участвайте до 30 септември и ще получите безплатни консултации, пълно съдействие при полагане, възможност за сертифициране на обекта

Включете се в кампанията „Устойчиви заедно“ за полагане на Система за фасадна топлоизолация с каменна вата до 30 септември. 

От съображение за сигурност на нашите клиенти, партньори и служители, кампанията беше преустановена за периода на извънредното положение.

Сега срокът за регистрация се удължава с 3 месеца. 

Участвайте и нека това лято заедно създадем комфорт във вашия дом!

Същия е и срокът, в който участниците в кампанията – МОНТАЖНИЦИ и СОБСТВЕНИЦИ, трябва да завършват успешно всички етапи от полагане на системата, за да участват в тегленето на наградите.

  • Какви условия трябва да изпълните и какво ще получите, ако се регистрирате, вижте тук: www.FassadeKnauf.com 

През изминалите месеци прекарахме вкъщи повече от всякога и оценихме колко е важен домашният комфорт. Правилно положената Система за фасадна топлоизолация с каменна вата ви осигурява възможно най-здравословен, уютен и безопасен дом, както и максимална ефективност от направената инвестиция. Фасадата става дълговечна и енергоефективна и ви гарантира топлоизолация, звукоизолация, „дишащи стени“, отлична пожарозащита и въздух без вредни вещества. 

С две думи – здравословен комфорт.

  • Всичко за свойствата на системата, вижте ТУК.

Нашите системи защитават домовете ви така, както те защитават вас.

Кнауф България и Кнауф Инсулейшън – символ на качество и устойчивост.