Surdulica – най-добрият завод за каменна минерална вата в Групата Knauf

By Knauf Insulation on May 28, 2019

Голяма част от изолационните продукти, предлагани на българския пазар, се произвеждат именно в тази фабрика.

Имената на най-добрите заводи за 2018г. бяха обявени на специална церемония в Осло, в присъствието на директорите на заводи и техническите директори на всички направления в Група Knauf – каменна минерална вата, стъклена минерална вата, гипсокартон и дървесна вата.

 

Производствената база в Сурдулица – Сърбия, получи наградата за най-добра фабрика за каменна минерална вата в Група Knauf. На церемонията присъства Jovica Misic, директор на завода.

„Това е значимо признание и истинско постижение за целия сръбски екип! През последните няколко години внедрихме серия от процеси в производството и поддръжката, с оглед непрекъснато подобряване на качеството, безопасността на работното място и управлението на суровините, енергията и продуктите. Служителите ни получиха необходимото обучение и сега тези процеси дават наистина забележителни резултати, което доказва, че последователността и усърдната работа винаги се отплащат. Бих искал да благодаря още веднъж на ръководството на Група Knauf за това признание за положените от нас усилия, но най-вече, на всички работещи в завода в Сурдулица и регион Южни Балкани. Тази награда принадлежи на всички тях”, сподели Jovica при получаване на наградата.

 

Surdulica – най-добрият завод за каменна минерална вата в Групата Knauf

 

Наградата бе учредена през изминалата година като отличие за най-добрите заводи в четирите производствени направления на Групата Knauf: каменна минерална вата, стъклена минерална вата, гипсокартон и дървесна вата. Победителите се определят въз основа на показан общ финален сбор от отчитаните комплексни показатели във всяка една фабрика, в продължение на една година, в следните категории: Здраве и безопасност при работа (% трудови злополуки и принудителен престой поради злополуки), Удовлетвореност на клиента (брой рекламации) и Непрекъснато усъвършенстване (управление на енергийната ефективност и цялостна ефективност на завода).

 

 

За Knauf Insulation

Knauf Insulation e един от най-големите производители в световен мащаб на продукти и решения за изолация. С повече от 40-годишен опит в производството на изолационни материали, днес ние сме една от най-бързо развиващите се и най-уважавани компании за топлоизолации в цял свят. При нас работят повече от 5,500 души, в 35 държави. Разполагаме с 38 производствени бази в 16 страни, с отлични и стабилни финансови резултати, като годишният ни оборот за 2017г. надхвърля 1,7 милиарда евро.