„Слънчеви бригади с големи награди“ - спечели награда от Кнауф Инсулейшън
By Knauf Insulation on July 16, 2019

За всички регистрирани - изпращайте ни снимки с вашите слънчеви очила и минералната вата на Кнауф Инсулейшън до 23 септември

Ако се занимаваш с монтаж на изолация и си работил с минералната вата на Knauf Insulation, вече знаеш колко по-лесна и приятна е работата с нея. Нашата естествена минерална вата за топлоизолация - стъклена и каменна, особено тази с Ecose® технология, е мека на допир, реже се точно по права линия, където е необходимо, при това не отделя прах при работа, така че можеш да минеш дори и без защитна маска и очила, когато я монтираш! А и клиентите са супер доволни от резултата – след изолация на къщата, и сметките за отопление през зимата рязко спадат, и климатик няма нужда да се пуска през лятото, и от майстора и строителната бригада се хвалят. 

Много от вас отдавна са оценили лично предимствата на минералната вата Кнауф Инсулейшън и споделиха опита си, като се включиха в промоцията ни „Слънчеви бригади с големи награди“. Получихме много и все атрактивни снимки във фейсбук страницата ни. Щастливи сме да ви съобщим за големия интерес към промоцията и да благодарим за страхотните снимки, които ни изпращате!

Поради вашето активно участие, обаче, очилата за играта се изчерпаха и изпращането им е преустановено. 

Регистрацията на нови участници също приключи, но не и самата игра! Приемаме нови снимки до 23 септември от тези от вас, които вече са се регистрирали. А останалите - гласувайте за нашите слънчеви бригади, ако искате те да спечелят награди -  разгледайте всички снимки в този албум и харесайте тези, които според вас трябва да победят.

Ето какво трябва да направите, ако вече сте се регистрирали и искате да участвате:

  • Позирайте оригинално със собствените си очила и минералната вата на Кнауф Инсулейшън
  • Изпращайте ни снимките като съобщение във фейсбук страницата Knauf Insulation Bulgaria до 23 септември
  • Те ще бъдат качени на фейсбук страницата Knauf Insulation Bulgaria за оценка от всички фенове във фейсбук

Наградите:

Най-атрактивните 15 снимки, които получат най-много харесвания и коментари, ще бъдат наградени:

  • 3 от тях екипът на Кнауф Инсулейшън ще отличи с трите големи награди: акумулаторни винтоверти  Bosch GSR 1800 LI 
Подаръци
  • За останалите 12 избрани ще има удобни работни гащеризони, ролетки и ножове за вата до изчерпване на количествата

 

Кажете и на колегите от бригадата и се снимайте заедно – колкото повече, толкова по-весело! Предимство ще имат снимките, на които виждаме и природа – може да са цветя, клон, домашен любимец или просто небето – импровизирайте и ни изненадайте!

А след това се тагвайте, за да съберете повече харесвания! И побързайте, остана само седмица до края на играта.

Имената на победителите ще бъдат оповестени във фейсбук на 26 септември и в интернет страницата www.knaufinsulation.bg на 27 септември 2019 г.
 

Общите условия на играта може да видите ТУК