Победители в кампанията УСТОЙЧИВИ ЗАЕДНО 3

By Knauf Insulation
October 31, 2023

Победители в кампанията на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън "Устойчиви заедно 3": Система за фасадна топлоизолация с каменна вата.

 

На 31 октомври 2023 г. приключи кампанията на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън "Устойчиви заедно 3" : Система за фасадна топлоизолация с каменна вата.

 

За трета година кампанията предизвика силен интерес сред собственици на фамилни къщи, изпълнители на фасадна изолация - монтажници и бригади.

 

Радостна новина е, че все повече българи инвестират в по-висок стандарт на живот  като избират енергоефективност и по-комфортна среда на живот в дома си чрез системата за фасадна изолация с каменна вата на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън.

 

Благодарим на колегите монтажници и строителни бригади за доверието и чудесното партньорство да имаме заедно все повече доволни клиенти и нови красиви фасади!

 

Остава последната и много приятна част от кампанията "Устойчиви заедно 3" - да наградим щастливите печеливши собственици и монтажници чрез избор на случаен принцип измежду всички участници, които изпълниха условията на кампанията.

Право на участие в теглене на награди според ОУ на кампанията получава всеки участник (монтажник или краен клиент), който:
- може да представи четири подписани протокола от посещенията на професионалните експерти,
- е завършил обекта си до 31.10.2023 г.
- и е положил Система за фасадна топлоизолация на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън с каменна вата с продукти (компоненти от конкретната система) с минимална квадратура от 100 кв.м.

Участниците, които съберат четирите протокола от срещите с експерти на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън в процеса на работа, ще получат Системен сертификат за изпълнен обект по Система за фасадна топлоизолация с каменна вата.

 

Награди:

За крайните клиенти:

Всеки регистрирал се в Кампанията краен клиент, отговарящ на условията на Кампанията, участва в тегленето на награда – 1 (една) гифт карта от 2000 лв.

 

За монтажниците:

Всеки регистрирал се в Кампанията монтажник, отговарящ на условията на Кампанията, участва в тегленето на награда – 1 (една) гифт карта от 2000 лв.

 

Механизъм на теглене на наградите

Наградите - гифт карти - ще се изтеглят чрез жребий в присъствието на нотариус до 30 ноември 2023. В тегленето на наградите ще участват всички имена на участниците, отговарящи на условията на кампанията по чл. 9 от ОУ на кампанията.

Имената на печелившите участници ще бъдат оповестени на Фейсбук страниците Кнауф България и Кнауф Инсулейшън, както и в интернет страницата www.fassadeKnauf.com на същия ден.

Гифт картите ще бъдат получени от двамата печеливши участници в срок до 22 декември 2023 г.

Служител на Организатора ще положи усилия да се свърже с всички печеливши участници чрез посочения при регистрацията адрес на електронна поща и телефон, за да ги уведоми за наградите и реда за получаването им. Печелившите участници могат да се свържат с Организатора на e-mail: [email protected]

За получаването на двете гифт карти е необходимо участниците да установят контакт с Организатора най-късно до 17.00 ч. на 08.12.2023 г., за да бъде организирано получаването на наградите им. В случай, че в посочения срок не бъде установен контакт с печеливш участник, независимо по каква причина, този участник губи правото да получи наградата. В случай, че участниците не се явят, за да получат гифт картите си, те губят право да получат наградата.

Получаването на награда се удостоверява с подписване на приемо-предавателен протокол между участника и представител на Организатора, след като печелившият участник удостовери своята самоличност.

 

Отсъствие на парични алтернативи

Не е възможна размяна на наградата за паричната й равностойност и/или други изгоди.

 

Успех на всички!

 

Нашите консултанти остават на разположение за всички, на които предстои монтаж на фасадна топлоизолация с каменна вата.

 

Не се колебайте да се свържете с нас за въпроси и консултации:

 

За Кнауф България:

e-mail [email protected]

тел. 0700 300 03

 

За Кнауф Инсулейшън:

e-mail [email protected]

тел. 0800 15 551

 

Новини
Кампанията „Устойчиви заедно 3“ за фасадна топлоизолация с каменна вата на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън се провежда за поредна година, като резултатите показват все по-висок интерес от крайни клиенти, монтажници и фирми в строителния бранш.

Връчване на наградите на победителите от кампанията „Устойчиви заедно 3“

Кампанията „Устойчиви заедно 3“ за фасадна топлоизолация с каменна вата на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън се провежда за поредна година, като резултатите показват все по-висок интерес от крайни клиенти, монтажници и фирми в строителния бранш.

В тазгодишната кампания участниците бяха отново в две категории – собственици на сгради (крайни клиенти) и монтажници (бригади).

За всички реализирани обекти по кампанията експерти на Кнауф и Кнауф Инсулейшън оказаха безвъзмездно пълна професионална консултация, съдействие и контрол по време на монтажа на фасадната топлоизолация за максимален енергоефективен резултат и възвръщаемост на инвестицията.

Участниците, изпълнили условията на Кампанията, участваха в томбола за специални награди.

На 29-ти ноември в присъствието на адвокат Диана Колева, чрез специализиран софтуер, бяха изтеглени на случаен принцип победителите – по един от всяка категория:

Ø  Калин Павлов печели гифт карта на стойност 2000 лв. в категория „Собственик“.

Ø  Ведат Ашим печели гифт карта на стойност 2000 лв в категория „Монтажник“

 

Официалното връчване на наградите се проведе на 7-ми февруари в централния офис на Кнауф България.

Тодор Тодоров –мениджър продажби на Кнауф Инсулейшън ЕООД връчи сертификат и гифт карта на стойност 2000 лв. на Калин Павлов.  

Щастливият участник сподели, че е избрал да участва в Кампанията заради доверието във високото качество на продуктите на Кнауф и Кнауф Инсулейшън. Основен аргумент за него е бил качественият контрол от страна на специалистите на двете Кнауф компании по време на целия процес на полагане на фасадната топлоизолация с каменна вата. Той сподели удовлетворението си от партньорите в процеса и даде висока оценка на пълната и лесно достъпна информация в сайта на Кампанията и социалните мрежи.

Видин Бошнаков – търговски директор на Кнауф България, връчи наградата на победителя в категория „Монтажник” - Ведат Ашим.

Ведат сподели, че е решил да участва в Кампанията, заради богатия професионален опит на своята бригада с материали на Кнауф и Кнауф Инсулейшън в България и в чужбина и има доверие на доказаното им качество.

И двамата победители заявиха, че вече са препоръчали Кнауф системата за фасадна топлоизолация с каменна вата на свои близки и познати.

Екипът на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън пожелава на Калин Павлов къща, изпълнена с топлина и радостни моменти, а на Ведат Ашим – още много успешни проекти, с които да доказва своя професионализъм.

23.02.2024