Кнауф Инсулейшън представя Годишен обзор 2019

By Knauf Insulation
November 05, 2019

Изданието представя откриване на нови производствени предприятия, иновативни нововъведения, инициативи, осигуряващи по-добър живот на потребителите, и как компанията продължава да намалява екологичните последици, който производството й оказва върху околната среда

Кнауф Инсулейшън има удоволствието да обяви публикуването на своя Годишен обзор 2019 - Insulation Matters.

Жан-Клод Карлен, Главен изпълнителен директор на Knauf Insulation, заяви: „Този обзор представлява повод за радост за всички служители на компанията, които допринесоха за изключителния й успех през годината. Той е манифестация на усилията на всички, които успяха да поддържат нашето устойчиво развитие дори в годината, в която белязахме на рекордни успехи; на пионерите, които въведоха нашите новаторски решения за  бъдещето; на нашите колеги, които откриха нови фабрики във Франция и Малайзия, както и на всички служители, които винаги поставят клиентите на първо място и приемат присърце работата с тях. Имаме много поводи за гордост и аз съм повече от щастлив да споделя с вас нашия успех чрез този обзор.

Представяме ви темите, чието детайлно представяне може да разгледате в обзора:

Нови фабрики, нови хора

 • Интервюта със служители в новия завод на Кнауф Инсулейшън за производство на минерална вата на стойност 110 милиона евро годишно във Франция, които разказват как фабриката допринася за подема на местната икономика и устойчивото развитие в региона;
 • Профили на ключовите ни играчи в азиатскотихоокеанския регион; остават броени дни до откриване на нашия завод в Малайзия, където ще се произвежда каменна вата на стойност 120 милиона евро годишно – проект, който ще допринесе за бъдещите успехи на компанията ни в тази част на света;
 • Интервю с Матю Париш, нов главен изпълнителен директор на Кнауф Инсулейшън за Северна Америка, с фокус върху неговите и нашите бъдещи приоритети.

Общност и устойчивост

 • Нашата дейност в Аляска за подпомагане строежа на нови домове за уязвима общност от местното селище, принудена да ги напусне поради пагубния ефект от климатичните промени;
 • Как продължаваме да намаляваме емисиите на въглероден диоксид, постигайки енергоефективност, въпреки рекордното количество на произведената продукция през тази година – благодарение на постоянни подобрения.
 • Как поставяме безопасността на първо място във всеки един завод, както и предприетите инициативи във връзка с подобряване на културата на безопасно поведение.

Фокус върху удовлетвореността на нашите клиенти

 • Нови инициативи за подобряване условията на живот на нашите клиенти - от антропологични проучвания по работните площадки на строежите, до двата нови центъра за преживявания и нашата партньорска програма Captain K.
 • Усилията ни да ориентираме клиентите в комплексния процес по изграждане на пожарна безопасност.

Иновации

 • Нови решения от нашите екипи по проучвания и развитие, които ще оформят съществена промяна за в бъдеще - преминаване от високотехнологични модулни и осветени панели към гигантски зелени покриви.
 • Отбелязване на десетата годишнина от производството на минерална вата с иновативната ECOSE® технология;
 • Анонсиране на концепцията Knauf Energy Solutions, която предстои да трансформира начина, по който се извършват ремонтите на сградите.

Силата на нашите хора

 • Колегите ни по цял свят водят кампании, за да поставят енергоефективността, пожарната безопасност, зеленото строителство и устойчивото развитие в план програмата на политиците.
 • Дискусия за това как нашите програми допринасят за развитието на професионален потенциал, както и за това как да се насърчат повече жени в кариерно развитие като инженери.  

За да свалите файл с новия ни доклад, натиснете ТУК.