Зимна акция със стъклена минерална вата NATUROLL с ECOSE® Technology

ГОТОВИ СМЕ ЗА ЗИМАТА С КНАУФ ИНСУЛЕЙШЪН

By Knauf Insulation on November 11, 2021

За всеки закупен 1 КАМИОН стъклена минерална вата NATUROLL с ECOSE® Technology с минимум 2 палета различни от NATUROLL, получавате 1 яке брандирано с логото на Knauf Insulation.

При покупка на 2 КАМИОНA стъклена минерална вата NATUROLL с ECOSE® Technology с минимум 4 палета различни от NATUROLL, за периода на кампанията, получавате 3 якета брандирани с логото на Knauf Insulation.

Якето, което ще получите, е изработено от висококачествен материал. Пълнежът от пух допринася за оптимален топлинен комфорт. Има висококачествен водоустойчив основен и гръден джоб с цип, вътрешен джоб за документи и качулка с високо прилягаща яка.

 

Промоцията е валидна от 10 ноември до 20 декември 2021 или до изчерпване на количествата.

СТЪКЛЕНА МИНЕРАЛНА ВАТА - NATUROLL

NatuRoll с ECOSE® технология е продукт от минерална вата, подходящ за прилагане в структурата на всички сградни елементи, при които топлоизолацията не е подложена на механично натоварване. Той е устойчив на стареене и химически неутрален. Осигурява постигане на добра топло- и звуко- и пожарозащита.

ПОЛЗИ ОТ ECOSE® TECHNOLOGY:

  • без добавен формалдехид
  • приятна работа
  • без мирис
  • по-малко прах
  • лесно се реже до желаните размери

За да получите подаръка си или за да разберете повече подробности относно минерална вата NatuRoll, наличнности и цени, свържете се с търговските предствители на Knauf Insulation за Вашия регион:

 

 Григор Митров - София и регион София: +359 882 29 04 58

 Росен Съръгеров - Северна България: +359 888 22 45 29

 Александър Зафиров - Южна България: +359 882 47 86 22