Доминик Босан се завръща в Knauf Insulation, за да ръководи успеха на компанията

By Knauf Insulation on Декември 21, 2021

На 1 септември 2021 г., във Висе, Белгия: Доминик Босан поема поста на нов ръководител на Knauf Insulation и член на Управителния комитет на Knauf Group за изолациите в Европа/Близкия изток/Азия.

Доминик, който през годините е заемал високи постове в Knauf Group и Knauf Insulation, поема ръководството на компанията от Жан-Клод Карлин, който се оттегля след пет години.

Доминик Босан се завръща в Knauf Insulation

Генералният партньор на Knauf Group Александър Кнауф казва: 

"Ръководството на Knauf Group с удоволствие приветства Доминик на тази вълнуваща позиция. Той е изключителен лидер, който познава изключително добре нашия бизнес. Убедени сме, че той ще надгради изключителните резултати, които Жан-Клод и компанията постигнаха през последните години."

Доминик се присъединява към Кнауф Инсулейшън в Белгия през 2003 г. и две години по-късно е назначен за регионален управляващ директор за Източна Европа - позиция, която заема до 2017 г. От 2018 г. той е в ръководството на Knauf Group и отговаря за региона на Knauf Gypsum в Западна Европа, Южна Америка и Израел.

Доминик, който отново ще работи в централата на Knauf Insulation във Висе, Белгия, казва: "Радвам се да се върна в Knauf Insulation. Винаги съм се възхищавал на предприемаческата култура на компанията и нейната ориентация към клиента, както и на страстта и ангажираността на нейните служители.“

"Жан-Клод, ръководният екип и всички в Knauf Insulation трябва да се гордеят с постигнатото през последните години. Сега с нетърпение очаквам да използвам този успех, за да създам вълнуващи нови възможности в бъдеще - бъдеще, определено от нашето лидерство и иновации За по-добър свят."

Доминик е французин, женен e и има три деца.

За компанията Knauf Insulation

Продуктите на Knauf Insulation спестяват енергия, намаляват емисиите и показват убедително, че сградите могат да бъдат естествена част от околната среда и да помагат на хората да са здрави, да осигуряват тяхната безопасност и да се чувстват добре.

С повече от 40 години опит в изолационната индустрия, имаме около 5,500 служители в над 40 страни с 27 производствени обекта в 15 държави.

Knauf Insulation е част от Knauf Group, която има около 35 000 служители по целия свят с повече от 250 фабрики в над 90 страни и продажби от 10 милиарда евро (през 2019 г.). Knauf Group е основана през 1932 г. и остава независима семейна компания, движена от ценностите на Партньорство, Ангажираност, Предприемачество и Menschlichkeit (човечност).

Knauf Insulation Bulgaria