10 години Кнауф Инсулейшън ЕООД

By Knauf Insulation on November 25, 2020

Knauf Insulation е част от мултинационалната група KNAUF, основана през 1932г. Компанията е една от най-бързо развиващите се в сферата на изолационните продукти и решения в световен мащаб. Тя e символ на качество и устойчиво развитие- притежава 27 завода в Европа, Америка и Азия и осигурява работа на над 5 500 души. Knauf Insulation отговаря на глобално растящата нужда от енергийна ефективност, защита от шум и пожарна безопасност в нови и съществуващи жилищни, обществени, търговски и промишлени обекти.

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да променим стандартното мислене и да създадем иновативни изолационни решения, които оформят начина, по който живеем и строим в бъдещето - с грижа за хората, които ги правят, хората които ги използват и света, от който всички ние зависим.

Вертикално озеленяване
  • Над 40-годишен опит в производството на изолационни материали
  • 27 производствени фабрики в 15 държави.
  • Търговски представителства в над 40 държави.
  • Над 10 години присъствие на българския пазар.

 

КНАУФ ИНСУЛЕЙШЪН ЕООД

Knauf Insulation присъства на Българския пазар от 2006 година. Учредяването на Кнауф Инсулейшън ЕООД е през 2010. Заводите, в които се произвеждат основните продукти от минерална вата, доставяни на българския пазар са:

Каменна минерална вата 

Заводът на Knauf Insulation в гр. Сурдулица, Република Сърбия. Известен преди това под името Вунизол, той  съществува от 1974. През 2005 година става част от Knauf групата. Две години по-късно, през 2007 година е въведена в експлоатация напълно реконструираната линия за каменна минерална вата, като капацитетът на завода е увеличен няколко пъти.

завод Кнауф Инсулейшън Сурдулица

Стъклената минерална вата

За българския пазар се доставя от два завода:

завод Кнауф Инсулейшън Крупка

 Заводът на Knauf Insulation в гр. Крупка,  Чешка Република, построен в средата на 2006 г.

 

 

 

 

 

Заводът на Knauf Insulation в гр. Ескишехир, Република Турция. Той е закупен  от компанията през 2011 г. и стартира работа след реконструкция и изграждане на изцяло нова производствена линия през 2014 г.

завод Кнауф Инсулейшън Турция

Научете повече за производствените фабрики на Knauf Insulation ТУК.

 

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ:

През годините изградихме мрежа от лоялни партньори, с които заедно споделяме визията за промяната към по-интелигенти изолационни решения и по-добро качество на строителство, за един по-добър свят.

Кнауф Инсулейшън ЕООД работи с над 40 директни дистрибутори, като продуктите ни могат да бъдат намерени в над 220 точки на продажби в цялата страна.

Повече информация за нашите дистрибутори, може да получите ТУК.