Подпокривна мембрана - Homeseal LDS 0.04

Подпокривна мембрана - Homeseal LDS 0.04

Безплатен телефон за информация

0800 1 555 1

Откъде да купим?

Homeseal LDS 0.04 се състои от два слоя пресована полипропиленова тъкан и микропорест слой между тъканите, съставящи паропропускливата - водонепропусклива мембрана. Напълно рециклируем.

Горната повърхност на фолиото е сива, а долният слой е бял. Фолио с други цветове се произвежда по поръчка. Специалният дизайн на Homeseal LDS 0.04 мембрана осигурява отлична защита срещу дъждовна вода.

Изключително високата паропропускливост на водна пара поддържа покривната конструкция суха и проветрена при всякакви метеорологични условия. Homeseal LDS 0.04 е изключително удобно фолио, когато се използва като нефиксирана или фиксирана дифузна основа в конструкцията на скатния покрив. 

Материалът, от който се произвежда Homeseal LDS 0.04, е такъв, че прави фолиото подходящо за покриване на дървени покривни конструкции, а неговите изключителни якостни характеристики предотвратяват лесното късане и намаляват риска от увреждане при ходене по време на монтаж.

Не е необходим въздушен слой между Homeseal LDS 0.04 и топлоизолацията или дъсчената основа. Homeseal LDS 0.04 не гние, устойчив е на плесен и вредители.

 

Монтаж

Преди монтажа на Homeseal LDS 0.04 площта, която се покрива, трябва да бъде здраво фиксирана, чиста, суха и гладка. Монтирането на фолиото Homeseal LDS 0.04 се извършва хоризонтално върху топлоизолацията или гредите и се фиксира с неръждаеми пирони с гладка глава или с такер.

Разстоянието между летвите не трябва да надвишава 1,20 м. След това върху основата се поставят контра летви с дебелина най-малко 25 мм и се фиксират върху гредите. Летвите за покривното покритие се фиксират върху контра летвите, като се оставя пространство за вентилация.

Homeseal LDS 0.04 се полага леко опънато, гладко и без гънки. Броят на застъпванията да се намали до минимум чрез използване на плътно мембрана на ролка. Застъпванията трябва да бъдат наймалко със 150 мм широчина. Застъпванията трябва да се свързват с LDS Solifit лента.

Трябва да се избягва уплътняването на застъпванията с PVC лепенка. Да се обърне внимание на това да не се затварят или блокират отворите за вентилирания слой.

Размери

Широчина на ролката Дължина на ролката М2 в ролка Тегло на ролката Брой ролки на пале
[m] [m] [m2] [kg] [бр]
1.5 50 75 11.5 30

   

Опаковане и складиране

На пале се събират 30 ролки и всяка ролка е опакована в полиетиленово фолио.

Ролките се складират хоризонтално върху чиста, гладка повърхност, без излагане на UV облъчване.

 

Върнете се в началото