Подпокривна мембрана - Homeseal LDS 0.02

Подпокривна мембрана - Homeseal LDS 0.02

Безплатен телефон за информация

0800 1 555 1

Откъде да купим?

Homeseal LDS 0.02 е трислойна хидроизолационна мембрана. Произвежда се чрез топло пресоване на полипропиленов нетъкан текстил с дифузен филм.

Мембраната се рециклира изцяло.

Homeseal LDS 0.02 може да се използва като контактна или неконтактна паропропусклива подпокривна мембрана за скатни покриви конструкции без дървена основа. Структурата на мембраната осигурява много добра водонепропускливост.

Изключителната паропропускливост дава възможност за добра вентилация и поддържа покривната конструкция суха при всякакви климатични условия.

Homeseal LDS 0.02 дава възможност за дифузия на парата от конструкцията и едновременно с това предпазва конструкцията от дъжд и сняг. Homeseal LDS 0.02 не гние, устойчива е срещу плесени, вредители и не уврежда здравето.

Homeseal LDS 0.02 може да се използва и върху вертикални конструкции на стени като ветрозащита. Създава се затворена система за топлинна изолация, която е защитена от дъжд, сняг, влага и прах.

 

Монтаж

Преди монтажа на Homeseal LDS 0.02 повърхността, която се покрива, трябва да бъде здраво фиксирана, чиста, суха и гладка. Homeseal LDS 0.02 се полага директно върху гредите, фиксира се с неръждаеми пирони с гладка глава или с такер. Разстоянието между летвите не бива да надхвърля 1 м.

Мембраната се закрепва върху конструкцията с контралетви с дебелина 25 мм. Летвите под покритието се свързват с контралетви. Пространството между мембраната и покритието дава възможност за оттичане на водата по мембраната.

Aко Homeseal LDS 0.02 се използва върху конструкция с химически импрегнирани летви или контралетви, Homeseal LDS 0.02 може да се монтира, когато импрегнацията е напълно суха.

Homeseal LDS 0.02 се полага леко опънат, равен и без гънки. Броят на застъпванията да се намали до минимум чрез използване на плътна мембрана на ролка. Застъпванията трябва да бъдат най-малко 150 мм широки. Застъпванията трябва да се свързват с LDS Solifit лента. Трябва да се избягва уплътняване на застъпванията с PVC лепенка. Да се внимава да не се затварят или блокират отворите за вентилирания слой.

Размери

Широчина на ролката Дължина на ролката М2 в ролка Тегло на ролката Брой ролки на пале
[m] [m] [m2] [kg] [бр]
1.5 50 75 11.5 30

   

Опаковане и складиране

На пале се събират 30 ролки и всяка е опакована в полиетиленово фолио.

Ролките се складират хоризонтално върху чиста, гладка повърхност, без излагане на UV лъчи.

 

Върнете се в началото