Парна бариера - Homeseal LDS 200

Парна бариера - Homeseal LDS 200

Безплатен телефон за информация

0800 1 555 1

Откъде да купим?

Homeseal LDS 200 е високо пароустойчива парна преграда с отразителен алуминизиран слой върху армирано полиетиленово фолио.

Homeseal LDS 200 предотвратява проникването на водна пара от вътрешността в топлоизолацията.Може да се използва за равни и скатни покривни конструкции, както и във вертикално зидани конструкции.

Homeseal LDS 200 се използва в комбинация с паропропусклива-водонепропусклива мембрана от външната страна на конструкцията. През нея може да бъде отведено по-голямо количество водна пара, отколкото може да премине през парната преграда. По този начин се предотвратява кондензът в топлоизолацията и се дава възможност тя да функционира по най-добрия начин.

Homeseal LDS 200 осигурява цялостна ветроустойчивост на конструкцията. Отразителният слой отразява топлината обратно във вътрешното пространство и по този начин спестява енергия за отопление.

 

Монтаж

Homeseal LDS 200 се монтира надлъжно или напречно върху вътрешната страна на топлоизолацията.

Всички съединения трябва да се подлепят със залепваща лента LDS Solifit, която осигурява паронепропускливо съединение.

Съединяването с порест материал (стена) става с помощта на течно лепило. Лепливите съставки осигуряват пароустойчивост и ветроустойчивост на конструкцията, предотвратява се проникването на водна пара в конструкцията.

Размерите на ролката дават възможност за опростена манипулация и монтаж.

За осигуряване на отразяването е необходимо да се формира въздушна възглавница с дебелина 4-6 см между фолиото и облицовката на вътрешността.

Размери

Широчина на ролката Дължина на ролката М2 в ролка Тегло на ролката Брой ролки на пале
[m] [m] [m2] [kg] [бр]
1.5 50 75 8 50

   

Опаковане и складиране

Един палет съдържа 50 ролки. Всяка ролка е опакована в полиетиленово фолио.

Ролките се складират хоризонтално върху чиста, гладка повърхност, без излагане на UV лъчи.

 

Върнете се в началото