Озеленяване

 

Защо да изберем ландшафтните решения Urbanscape?

Отрасълът за ландшафтен дизайн непрекъснато се развива за осигуряване на възможности за по-ефективно отглеждане на растения, устойчивост към стреса под въздействието на околната среда и управление на почвената ерозия

Освен това дългосрочният аспект на ландшафтните решения, свързан с опазване на водите, става все по-значим.

Способността за икономия на вода е едно от основните преимущества на иновативната ландшафтна система Urbanscape от Knauf Insulation, в отговор на предизвикателствата, свързани с управление на водите.

 

URBANSCAPE

Изтеглите брошурата Urbanscape – Продукти за цялостна грижа за растениятаDownload

 

Urbanscape е иновативна и лесна за инсталиране система с висока степен на влагозадържане, специално предназначена за ландшафтно оформление на зони като градини в жилищни зони, голф игрища, търговски пространства, гробищни и обществени паркове.

 

Най-важните приложения в озеленяването

 

 

Преимущества на системата Urbanscape

Рационално използване на водата

Основата Urbanscape осигурява бързо и стабилно във времето повторно поглъщане и задържане на вода. В зависимост от типа и локалния климат и/или климатичен сезон, е възможно постигане на икономия на вода до 75%.

Намалена честота на напояване

Urbanscape осигурява необходимото количество вода за корените на растенията за продължителни периоди от време. Ето защо необходимостта от допълнителна система за напояване се намалява значително.

По-здрави растения

Благодарение на повишената способност за задържане на вода и торове основата Urbanscape осигурява по-ранен и продължителен период на цъфтеж. Освен това растенията се възстановяват по-бързо след продължителни периоди на засушаване.

Подобрен растеж на корените

Водата в резервоарите, създадени от основата Urbanscape, осигурява правилен растеж на корените на растенията и разгръщане на кореновата им система.

Ефективна инсталация

Основите Urbanscape са леки и лесни за инсталиране!

Намалено потребление на изкуствени торове

Urbanscape свързва торовете с водата в малки водни резервоари и осигурява повече хранителни вещества, необходими за растежа на растенията.

Устойчивост

Основата Urbanscape е произведена от различни минерални смеси, широко разпространени в природата. Леката, отворена структура на продукта способства за развитието на кореновата система и растежа на растенията.